Blugii sunt peste tot!

Blugii sunt peste tot!

Denimul a fost peste tot in acest an, si nu doar blugii tai. Modelele defilau pe podium in costume de blug, rochii, tunici, fuste lungi, espadrille, pantaloni stralucitoari de blug. Blugi mulati au continuat sa apara peste tot, dar exista o multime de optiuni pentru aceia dintre noi carora le place sa fie confortabili dar totusi in pas cu moda.

Nu sugeram sa iesiti si sa cumparati o salopeta de denim la 2.800 de RON, cum ar fi ceea ce am vazut pe podiumuri, asa ca, in timp ce aceste tendinte se indreapta spre mainstream, faceti un salt explorand tendintele noastre de top in blugi .

Picioare largi si talie inalta

Toti cei care au blestemat tendinta blugilor stramti se pot odihni acum usor: daca doriti sa aratati elegant in denim, nu mai trebuie sa va chinuiti cu niste blugi stramti. Blugul momentului este cel cu talie inalta, cu picioare largi si usor luminate, si pot fi asortati cu o camasa bine ingrijita.

Desigual Louis Jeans

Pret: 254 lei

Comanda online de pe Bibloo

Love Moschino Jeans

Pret: 1.451 lei

Comanda online de pe Bibloo

G-Star RAW Midge Jeans

Pret: 594 lei

Comanda online de pe Bibloo

Denim dublu

Da, am spus dublu denim. D pe D. Aceasta tendinta, desigur, nu este pentru cei slabi de inima – exista o distanta foarte scurta intre fashionista si dezastru in moda. Pentru a va asigura ca ramaneti ferm in prima categorie, evitati taieturile pierdute si spalarile foarte usoare de denim. Purtati obiecte care sunt mai potrivite (cum ar fi o bluza subtire) si trebuie sa se amestece diferite spalari pentru a evita efectul temut de o singura culoare.

Jeans Dama LiitleRip Albastru

Pret: 77,90 lei

Comanda online de pe Zenda

Jeans Dama ZipperBabyBlue Albastru

Pret: 77,90 lei

Comanda online de pe Zenda

Jeans AnkleBow Bleumarin Alb Si Negru

Pret: 81,90 lei

Comanda online de pe Zenda

Bleached

Nu ne vine sa credem ca zicem asta dar blugi albiti revin- inclusiv acel flagel de moda din anii 1980, blugi spalati cu acizi. Modul potrivit pentru a purta denim albit, aparent, este cu texturi mixte, dar cu siguranta nu sustinem aspectul dublu de denim aici.

Blugi albastri casual skinny din bumbac usor elastic cu talie medie si buzunare

Pret: 129,99 lei

Comanda online de pe Starshiners

Blugi MissQ albastri casual skinny cu talie medie din bumbac cu buzunare

Pret: 239,99 lei

Comanda online de pe Starshiners

Blugi Top Secret albastri deschis casual cu talie medie din bumbac usor elastic cu buzunare

Pret: 159,99 lei

Comanda online de pe Starshiners

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *