fbpx
Botine albe dama ce ar trebuie cumparate in aceasta toamna

Botine albe dama ce ar trebuie cumparate in aceasta toamna

Botine albe dama, sunt si vor fi acele botine dama albe ce trebuie purtate toamna, botine albe piele sau botine albe cu toc am vazut ca toata lumea isi achizitioneaza cel putin o pereche dintre acestea pentru aceasta toamna.

In acest moment, nici macar nu o sa ne chinuim sa numim botinele albe un trend. Ele si-au castigat pe buna dreptate un loc pe lista de articole esentiale de toamna. De ce? Ei bine, pentru inceput, se potrivesc cu orice: acea rochie noua de prerie, pe care tocmai ati cumparat-o, costumul pe care-l pastrati in caz ca trebuie sa va schimbati la birou si chiar si la look-ul relaxant de weekend.

Pe langa faptul ca se potrivesc la orice look, sunt sigur ca ati vazut cum botinele albe pot transforma orice costum simplu intr-unul castigator. Un aspect atat de simplu ca un tricou si o pereche de blugi poate deveni instantaneu un moment de memorat peInstagram cu perechea corecta de botine albe. Asigurati-va ca sunteti pregatiti in aceasta toamna cu perechea perfecta de botine albe.

Botine albe dama Croci toc mic

Botine albe dama

Pret: 158,90 lei

Comanda online de pe Modlet

Botine albe piele Clerance

Botine albe piele

Pret: 170,90 lei

Comanda online de pe Modlet

Botine albe cu toc Moravi

Botine albe cu toc

Pret: 146,90 lei

Comanda online de pe Modlet

Botine dama albe Ermis

Botine dama albe

Pret: 119 lei

Comanda online de pe Depurtat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *