fbpx
De ce iti vei dori sa traiesti in acesti jeansi de dama

De ce iti vei dori sa traiesti in acesti jeansi de dama

Campaniile de haine cunoscute pentru calitatea buna a articolelor vestimentare, mai ales jeansi de dama si preturi mici a lansat in sfarsit o noua linie de haine din denim. Colectia include 3 stiluri pentru femei: high-rise skinny, mid-rise skinny si modelul modern boyfriend si 2 stiluri pentru barbati: slim fit si straight fit. Ca sa incepem, culorile vor fi dintre cele clasice: negru, alb, albasru deschis si albastru denim. Cu un pret foarte mic, aceste perechi de blugi sunt o alegere foarte buna.

In timp ce au lansat prima colectie de tricouri in 2011, companiei i-a luat in jur de 6 ani pentru a lansa aceasta colectie denim, in mare parte din cauza faptului ca au incercat sa gaseasca o metoda ecologica pentru realizarea pantalonilor. Pentru a evita sa ia parte la aceasta problema, compania a asteptat sa gaseasca fabrica potrivita. Ei a gasit intr-ul final ceea ce cauta la o fabrica de denim din Vietnam, Saitex, care recicleaza 98% din apa pe care o foloseste si are certificat LEED.

Mai degraba decat sa urmeze tendinta industriei de denim super-elastic, au mers cu un denim japonez de 11 uncii, cu o intindere de doar doua procente. Denimul a devenit “prea elastic” in ultimii 10 ani si este entuziasmat ca tendinta pare sa se transforme intr-un final. Acesti jeansi au fost conceputi sa isi pastreze forma si nu doar ca sunt confortabili, dar te vei simti foarte bine cand ii vei purta.

Blugi Vanesa albastrii casual

Pret: 189 lei

Comanda online de pe Dyfashion

Jeans Aza albastri mulati casual

Pret: 87 lei

Comanda online de pe Dyfashion

Jeans Renata albastri mulati casual

Pret: 135 lei

Comanda online de pe Dyfashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *