fbpx
Fuste tip creion care iti vor imbunatati garderoba de lucru

Fuste tip creion care iti vor imbunatati garderoba de lucru

Fuste tip creion ca aceea fusta neagra stofa iti vor imbunatati garderoba, acea fusta tip creion office si acea fusta creion neagra sunt articolele vestimentare perfecta pentru o zi de lucru la birou.

Gandul de dimineata de a purta o fusta tip creion este demn de incredere pentru majoritatea femeilor. Asocierea incomoda cu codurile de imbracaminte si zilele lungi de sedere la un birou poat sa loveasca frica in aproape oricine, sa nu mai vorbim de lungimea tivului incomod si tesaturile rele. Din fericire, acest stil clasic de fusta va va ajuta sa scapati de toate acestea fara a parea catusi de putin plictisitoare.

Luati-va indicii de moda din setul de stil stradal si imbinati acele culori simple de lucru cu culori indraznete, printuri de tip chic si extrase moderne, cum ar fi butonul de detaliere sau fantele inteligente. Materialele cu un pic de intindere intre taieturi, cum ar fi fold-over wrap-uri vor lasa o mica zona prin care sa treaca adierea vantului in timpul zilei.

Avertisment, va urma un spoiler – aceste fuste nu trebuie sa fie rezervate doar pentru munca. Ne place ideea de a purta una pentru un aspect brunch obisnuit, cu niste cizme supradimensionate sau puteti sa le purtati cu un tricou stralucitor si niste tocuri de petrecere pentru o noapte de distractie. Uitati mai jos cateva dintre modele noastre preferate.

Fuste tip creion MANGO – PEKIN

Fuste tip creion

Pret: 99,90 lei

Comanda online de pe Answear

Fusta tip creion ANSWEAR

Fusta tip creion

Pret: 129,90 lei

Comanda online de pe Answear

Fusta creion neagra Fofy rosa office cu talie inalta din material elastic si fin cu peplum

Fusta creion neagra

Pret: 149,99 lei

Comanda online de pe Starshiners

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *